INVESTIRANJE NA BERZI - POSTANITE BROKER ILI TRGOVAC

Imajući u vidu sve veći uticaj kretanja na međunarodnom finansijskom tržištu, svakom od nas je značajno da sazna nešto više o tome i da bude svestan uticaja koji ova kretanja imaju na njihovu zaradu, izraženo kroz kurs eur/dinar ili kakav uticaj imaju na cenu benzina u našoj zemlji. Pored ovoga investiranje na finansijskim tržištima može za mnoge od nas značiti dodatnu zaradu.

Seminar je namenjen zaposlenima u finansijskim institucijama i svim drugim kompanijama, studentima, ali i onima koji su nezaposleni ili žele dodatnu zaradu ili mogućnost da dođu do sredstava za investiranje.

Na ovom kursu steći će te osnovna znanja o mogućnostima investiranja na finansijskim tržištima i alate koje možete primenjivati da bi ostvarili zaradu samostalno trgujući ili o tome kako da procenite ko je pravi investicioni savetnik za Vas. Saznaćete kako da trgujete akcijama Facebook-a ili bilo koje svetski poznate kompanije, kada je vreme da kupite akcije NIS-a na Beogradskoj berzi, kako se trguje valutnim fjučersima, berzanskim indeksima i robama.

Cena kursa je 5.900,00 dinara. U kotizaciju su uključeni: pohađanje seminara, radni materijal i osveženje u pauzama.

biografija predavača